Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Δ. Κοσμά, υποψήφιου Περιφερειακού συμβούλου,στην Κηφισιά

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στις 16 Φεβρουαρίου στην Κηφισιά του Υποψήφιου Περιφερειακού συμβούλου Δημητρίου Κοσμά με τη Νέα Αρχή. Με παρουσία του υποψηφίου περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη στο Κεφαλάρι,δίνοντας μία σημαντική ομιλία για το μέλλον της Περιφέρειας. Πάρα πολλοί εκλεκτοί φίλοι και συνεργάτες ήταν παρόντες σε ένα πολύ ζεστό περιβάλλον με καφέ και όμορφη συζήτηση.







ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ δειτε αποσπασματα
ΤΗσ ΟΜΙΛΙΑΤΟΥ 
γιωργου ΠΑΤΟΥΛΗ &
τΟΥ δημητρη ΚΟΣΜΑ 
ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ.





Με εξαιρετικούς συνεργάτες οργανώσαμε μια πετυχημένη εκδήλωση, συζήτησης και ομιλιών, στα βόρεια προάστια της περιφέρειας Αττικής, στο ύφος που πρεσβευει η ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ . Ευχαριστώ θερμά για την συνεργασία, τους κ.κ. Ο. Παρασκευαιδου, 
Παρασκευή και Αθήνα Λεγκου, Ο.Φλωρατο, Φ.Παπαλαμπρου, Β.Τσουκαλα,
Μ.Σαμαρα, Κ.Κερεμετζη, Π.Μουγιο, 
τους κ.κ. Αγγέλου, Πετρουλοπουλο, και Α.Παπαγεωργοπουλο.
Επίσης στις 27/3 και15/4 σε επόμενες εκδηλώσεις και ομιλίες, θα αναφερθουμε στην απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων σε κρίσιμους τομείς όπως η διαχείριση αποβλήτων και η ενίσχυση επιχειρηματικότητας στις περιόδους 2014-2020 και 2021-2024. 
Η αξιοπιστια με γνώση, η εμπειρία και υλοποίηση αποτελούν προοπτικές μας και θα είναι πράξεις κ επιλογές μας.

Από την εκδήλωση στις 16 Φεβρουαρίου στο Veniero Κεφαλάρι,
μαζί με πολλούς φίλους και συνεργάτες στο κατάμεστο coffee bar.



























ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΕΡΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΠΤΩΧΟΥ ΑΠΟ ΧΡΕΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ (τριετίας ή κατά περίπτωση ενός έτους από την κήρυξη της πτώχευσης ή την καταχώριση στο ΗΜΦ)

  Γιώργος Κεφαλάς, L.LM. mult., M.Sc. Περίληψη:  Η πιο σημαντική καινοτομία του νέου πτωχευτικού δικαίου κατά τον ν. 4738/2020 είναι η αυτόμ...