Κυριακή 19 Μαΐου 2019

ΣΥΜΠΑΡΆΤΑΞΗ και ΣΥΣΤΡΆΤΕΥΣΗ στην Ν .ΙΩΝΙΑ

Ζούμε τον αιώνα των πόλεων και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι πέρα και πάνω από κομματικές επιλογές, οι πόλεις μας πρέπει να αναπτυχθούν και να γίνουν φιλικές προς τους κατοίκους. 
Το δίλημμα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Α' + Β' Βαθμού  ξεκάθαρο: αν κάποιος νιώθει ευτυχισμένος με τον τρόπο που εξελίσσεται η καθημερινότητα στις 66 πόλεις στην Αττική, δεν έχει παρά να κάνει τις ίδιες επιλογές. Αν όμως η εικόνα της πόλης δεν τον ικανοποιεί, θα πρέπει να μας δώσει τη δύναμη να την αλλάξουμε. Εμείς λέμε πως θέλουμε τη Νέα Ιωνία σύγχρονο Κέντρο Εμπορίου, κοιτίδα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τέχνης και τόπο αντάξιο της ιστορίας και των κατοίκων. ΛΑΟΣ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ κ.αλ. στηριζουν όλοι μαζί Παναγιώτη Μανούρη.

Ας μας επιλέξουν με τη ψήφο τους, όσοι συμφωνούν με αυτό στην Ν.Ιωνια (Δημιουργία Αλληλεγγύη και Νέα Αρχή στην Περιφέρεια Αττικής .

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΕΡΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΠΤΩΧΟΥ ΑΠΟ ΧΡΕΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ (τριετίας ή κατά περίπτωση ενός έτους από την κήρυξη της πτώχευσης ή την καταχώριση στο ΗΜΦ)

  Γιώργος Κεφαλάς, L.LM. mult., M.Sc. Περίληψη:  Η πιο σημαντική καινοτομία του νέου πτωχευτικού δικαίου κατά τον ν. 4738/2020 είναι η αυτόμ...